Forum

Notifications
Clear all

CPX speed

29 Posts
8 Users
0 Likes
11.6 K Views
curlyboi
Posts: 28
(@curlyboi)
Eminent Member
Joined: 3 years ago

Here you can drive <=125cc, <=11kW automatic bike with a regular B car license.

Reply
Ruben83nl
Posts: 48
Topic starter
(@ruben83nl)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

Ja werkt perfect, ik heb wel een andere. Gebruik hem bijna dagelijks, een heb deze van Amazon.de

https://www.amazon.de/dp/B083WB6FFX/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_Z8W9RZ2RG4FW9WXTDZEW?_encoding=UTF8&psc=1

 

Is bedoeld om bijvoorbeeld extra stroom onderweg te hebben voor bijvoorbeeld een kooktoestelletje op vakantie. En is erg handig

Reply
5 Replies
 Ries
(@ries)
Joined: 3 years ago

Active Member
Posts: 13

@ruben83nl

Interessant dit 👍
En kan dat bij elke autolaadpaal, moet je nog kijken naar hoeveel kw de laadpaal is ? En heb je een pasje of app nodig ? En zo ja welke gebruik jij ? Bvd Richard.

Reply
Ruben83nl
(@ruben83nl)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 48

@ries

Ik zou de 11kw laadpalen niet pakken, heb dat geloof ik een keer gedaan. Zonder problemen. Ze zijn in iedergeval prijziger. Maar meestal betaal ik rond de 22 a 30 cent per kilowatt. En vooral als het warmer is buiten zou ik rond de 40 minuten laden. Nu het maar 10 graden buiten is kan je gerust zo lang als dat nodig is. En anders zijn er ook gratis punten waar je met de 230v aansluiting kan laden. Dat is bij de vvv in naardenvesting. In Huizen bij de lidl ook een 230v aansluiting ( voor fietsen en scooters) . En bijv lidl Aalsmeer heeft een gratis laadpunt voor autos. En richting paleis soestdijk is ook nog een gratis laadpunt voor fietsen en scooters die werkt. De groene gratis oplaadpunten van het merk Ecotap met een solar paneeltje die werken niet in iedergeval. 

Ligt er natuurlijk ook aan waar je woont. 

Sorry voor de late reactie trouwens. Zit niet veel op internet 

Gr. Ruben

Reply
Ruben83nl
(@ruben83nl)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 48

Oja en als je accu rond de 40 procent vol is laad hij sneller bij als dat je nog 80 procent hebt. Maar dat wist je denk ik wel. Ik laad dan soms twee keer onderweg met de warmte. Of in een parkeergarage

Reply
 Ries
(@ries)
Joined: 3 years ago

Active Member
Posts: 13

@ruben83nl

Ok bedankt, zo te horen doe je dit al een tijdje op deze manier.

Reply
(@blombaarn)
Joined: 2 years ago

Active Member
Posts: 4

@ries Je wilt hem eigenlijk niet 2 uur lang in de gaten hoeven te houden als hij aan het laden is. Dat ze niet lader en/of accu kunnen jatten. Laat je de lader buiten de buddy? Heb gedacht om een randje uit te buddy te boren voor de kabel en de lader in de buddy te laten. Misschien wordt dat te warm. 

Of laden via de buitenpoort en lader "vastzetten" onder beenkleed (uit het zicht, tegen regen beschermt). Of met paar gaten boren: lader in de topkoffer, klein ventilatieroostertje er in plakken.    

 

Reply
Page 3 / 3